15-03-2013 14:03

Twinkle schrijft zeer positief over CS-Cart


Twinkle, het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland, schrijft zeer positief over CS-Cart.

Categorie:e-Commerce CS-Cart 
Ingestuurd door: stefan

Twinkle, het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland, vergelijkt enkele webwinkel pakketten en schrijft zeer positief over CS-Cart.

In het Februari nummer van Twinkle Magazine schrijven zij:

CS-Cart +++
Dit van oorsprong Russische e-commerce platform bestaat al langere tijd en heeft in de loop der jaren een grote aanhang verworven. Het programma wordt continu doorontwikkeld en hoewel het commerciële software betreft, is de programmacode opensource. Er zijn verschillende commerciële versies verkrijgbaar en er zal dit jaar ook een (beperkte) gratis versie uitkomen. Van alle versies zijn bovendien gratis trials voor dertig dagen verkrijgbaar.

CS-Cart is uiterst compleet en krachtig en kan zowel door kleine webshops als behoorlijk grote e-commerce sites worden gebruikt. Het platform is ondanks de vele mogelijkheden een gebruiksvriendelijk systeem en beheerders kunnen vanuit de admin veel zelf instellen en aanpassen, ook visueel door middel van een drag & drop lay-out editor. De programmacode is van goede kwaliteit; hoewel programmeurs die zaken willen aanpassen, het moeten doen met relatief weinig documentatie.

Ook wordt iDeal ondersteund door middel van plug-ins van diverse banken en payment service providers (PSP's), zoals Moneybookers, MultiSafepay, ChronoPay, ING, Buckaroo, Ogone en Mollie. Nederlandse taalbestanden zijn beschikbaar en van voldoende kwaliteit, hoewel er wel ruimte is voor verbetering. Zoals in alle shopsoftware kunt u dat ook makkelijk zelf doen.

Er zijn allerlei plug-ins en mooie templates beschikbaar op het web, dus u zit niet vast aan de standaardinstallatie. Afhankelijk van de versie is CS-Cart ook geschikt voor multi-store of multi-vendor sites. Een mooie bonus van het platform is de mogelijkheid een aparte versie van de winkel te genereren voor mobiele apparaten.

Nijhuis, J. (2013) "Op welk raamwerk laat ik mijn webwinkel rusten?", Twinkle , jrg. 9, nr. 2, pp. 32-34.

CS-Cart scoort in het artikel zelfs beter dan de grote concurrent Magento. Dat wisten wij natuurlijk al langer, want niet voor niets stappen veel Magento gebruikers over op CS-Cart. Dit wordt nu ook bevestigd door Twinkle.

Het volledige artikel leest u in het februari nummer van Twinkle of u kunt het artikel als PDF bekijken: Op welk raamwerk laat ik mijn webwinkel rusten?

Reacties

 Reageer 
Opmerking titel:
Naam:
E-mail adres:
Houd mij op de hoogte:
Score voor deze post:
Bericht:
 
Visual Captcha