Naast consultancy, project en interim-management advies, kunt u bij Sprintweb ook terecht voor online redactie, content creatie en tekstadvies.

Website content schrijven of redigeren

Een website staat of valt met de content die u er op plaatst. "Content is King" is niet voor niets het bekende mantra op het internet. Online teksten moeten vooral helder, beknopt en gebruikersvriendelijk zijn. Heeft u zelf niet de kennis en middelen in huis om kritisch naar uw teksten te kijken, dan nemen wij die taak graag van u over. U kunt hierbij denken aan introductieteksten, productbeschrijvingen etc. Maar ook voor een professionele kijk op uw al bestaande teksten kunt u bij Sprintweb terecht.

Persberichten en nieuwsbrieven schrijven of redigeren

Niet alleen de content op uw website verdient aandacht, ook voor persberichten, nieuwsberichten of zelfs nieuwsbrieven bent u bij Sprintweb aan het juiste adres.

SEO-schrijven

Natuurlijk mag zoekmachine optimalisatie bij tekstschrijven niet vergeten worden. Met de juiste tekst kunt u ervoor zorgen dat u beter gevonden wordt in de zoekmachines om zo meer bezoekers naar uw site te krijgen.

Spellingscontrole

Programma's voor spellingscontrole herkennen vaak niet alle fouten in een tekst. Terwijl
dit bijvoorbeeld voor zoekmachines wel van groot belang is. Ook wanneer u liever zelf de teksten voor uw website schrijft, kunt u bij ons terecht voor een algehele spellingscontrole.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.