e-Commerce applicaties en webshop oplossingen zijn er in groten getale te vinden op het internet. Voor u als winkeleigenaar is het soms lastig om te bepalen welke shop voor uw specifieke behoeften de beste keuze is.

Wij helpen u bij uw keuze

Door de jaren heen hebben wij met vele verschillende applicaties gewerkt, waaronder osCommerce, Interspire, Magento, X-Cart, CubeCart, CS-Cart, etc. Hierdoor hebben wij een gedegen kennis van de specifieke sterke en zwakke punten van deze applicaties opgebouwd en kunnen wij u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Iedere webshop-eigenaar heeft namelijk specifieke behoeften en eisen waardoor de "one-size-fits-all" uitspraak ook niet van toepassing is op dit soort applicaties.

Optimale support

Om onze klanten toch van een zo goed mogelijke service te kunnen voorzien, zijn wij partner geworden van meerdere e-Commerce oplossingsaanbieders, waaronder CS-Cart. De keuze voor deze partnerships is altijd gebaseerd op de ervaringen die wij hebben met hun oplossingen, de kwaliteit van de support en de toepasbaarheid van de software.

Hulp bij overstap

Het overstappen naar een andere e-Commerce applicatie is geen sinecure, het is een technisch ingewikkeld proces.
Bestaande webshop-eigenaren kunnen wij helpen met het overstappen naar een andere e-Commerce applicatie. Daarvoor werken we samen met de Cart2Cart online conversie service waarmee meer dan 20 verschillende webshop applicaties, waaronder Magento, OsCommerce, Interspire, Cubecart, etc., kunnen worden geconverteerd.

Hosting: geoptimaliseerd en snel!

e-Commerce applicaties zijn complexe platformen die veel vragen van uw hosting-omgeving. Meestal is een normaal virtueel hosting account bij een provider niet voldoende, door de server-load die een applicatie als Magento of CS-Cart kan genereren. Aangezien een slechte performance van de webshop een aanzienlijke conversie-killer kan zijn, is het belangrijk dat u een goede hosting-omgeving kiest.

Sprintweb heeft een omgeving opgezet die geoptimaliseerd is voor hosten van dit soort applicaties. De servers zijn snel, uitgerust met (optionele) veilige SSL certificaten en hebben een gegarandeerde uptime van 99,9%. Op onze servers worden slechts een zeer klein aantal webshops geïnstalleerd, waardoor u geen last heeft van de performance, waar andere providers juist bezig zijn om zoveel mogelijk websites op één server te laten draaien. Wij bieden u al  geoptimaliseerde e-commerce hosting aan met 5GB aan schijfruimte en 50GB aan dataverkeer vanaf 34,95 per maand. Snelheid gegarandeerd.

Wilt u meer weten over onze hostingdiensten? Neem dan snel contact met ons op.