Veel online marketingactiviteiten eindigen voor de consument bij het invullen van een webformulier. Sprintweb heeft daarom een dienst opgezet waarbij de formulieren en de resultaten voor u makkelijk beheersbaar zijn.

Volledige vrijheid

De formulieren kunnen door uzelf, uw eigen webbouwer of door Sprintweb met volledige vrijheid gebouwd worden. Daarbij kunnen ook technieken als Flash gebruikt worden. De Sprintweb webformulierenservice biedt u daarvoor een aantal tools waarmee het bouwen van een professioneel formulier vergemakkelijkt wordt. Zo wordt er een validatie-script meegeleverd waarmee u heel eenvoudig de ingevoerde inhoud van de formulieren kunt checken. Tevens wordt standaard de nieuwste versie van jQuery aangeboden met een aantal handige plugins die al voor u geselecteerd zijn.

De webformulierenservice van Sprintweb biedt u dus meer mogelijkheden. Standaard "form-builders" drukken u vaak in een vast stramien van weergave en validatie en hebben beperkte mogelijkheden tot het maken van een "op maat" formulier en afhandeling/backoffice. Bij Sprintweb heeft u die beperkingen niet.

Desgewenst kant-en-klaar gebouwd

U kunt er voor kiezen de formulieren door Sprintweb te laten bouwen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het realiseren en optimaliseren van dergelijke "mini-websites" en kunnen desgewenst binnen enkele dagen opleveren. U heeft er dan dus geen omkijken naar. Complete formulieren worden op maat voor u gebouwd vanaf 200,-

Resultaten beheren

Bij webformulieren gaat het natuurlijk vooral om de resultaten, de gegevens die het formulier voor u verzamelt. Onze service biedt u een schat aan mogelijkheden om de resultaten te beheren en exporteren.

Exporteren naar Excel, CSV, XML of een print-vriendelijke HTML versie

Met de beheeromgeving kunt u eenvoudig de inzendingen van de formulieren beheren en exporteren.
Het exporteren kan in enkele klikken naar diverse formaten. Indien u een speciaal export formaat nodig heeft dan kunnen wij dat voor u realiseren. Hiervoor ontvangt u dan van tevoren een prijsopgave.

Export mogelijkheden in  Sprintweb webformulieren

Zoeken en vinden

U kunt eenvoudig zoeken door alle resultaten in één of meerdere velden tegelijk.
Desgewenst kunnen wij speciale filters instellen waarmee u slechts die records en velden te zien krijgt die u nodig heeft. Indien u meerdere personen toegang wenst te geven tot de resultaten (bijvoorbeeld van verschillende afdelingen) dan kunt u meerdere accounts aanvragen en kunnen alleen die records getoond worden die bij de betreffende account/afdeling horen.

Zoeken door de inzendingen

Backoffice en afhandeling

Als u bijvoorbeeld een bestel- of supportformulier wilt opzetten, dan is het mogelijk dat de ingezonden gegevens via de beheeromgeving aangevuld kunnen worden met extra velden of bestanden. Denk bijvoorbeeld aan de status van de support aanvraag, extra adresgegevens, bestanden, notities, etc. Tevens is het mogelijk om standaard anwoordmails klaar te zetten waarmee uw medewerkers snel antwoorden of status-updates kunnen versturen. Zo is een eenvoudige backoffice applicatie te bouwen waarmee u de afhandeling van bestellingen, vragen, klachten etc. efficiënt en snel kunt beheren en rapporteren.

Voorbeeld afhandeling support formulier

Wat kost het?

Om van deze service gebruik te kunnen maken, dient u eerst een gebruikersaccount aan te vragen. Dit account kost u slechts 10,- per maand en sluit u af voor minimaal één jaar. Daarnaast betaalt u per gehost formulier slechts 7,50 per kalendermaand. Indien u een formulier slechts twee maanden gebruikt, betaalt u dit bedrag dus ook slechts twee maanden.

De hosting voor uw formulieren en de ingezonden resultaten is inbegrepen, ongeacht het aantal bezoekers of inzendingen. Dit gebeurt op onze gespecialiseerde servers in professionele gecertificeerde datacenters, om ervoor te zorgen dat de beschikbaarheid van het formulier en de data voor 99,8% gewaarborgd blijft.

De inrichting van de standaard back-office is ook inbegrepen, inclusief twee standaard (antwoord) e-mails. Aanpassingen of uitbreidingen worden voor u uitgevoerd tegen een uurtarief van 65,-.
Omdat het systeem generiek is opgezet kost het inrichten van bijvoorbeeld een eenvoudig support systeem incl. vijf e-mails niet meer dan een uur of vier (natuurlijk afhankelijk van uw specifieke wensen). Later kunnen altijd nog wijzigingen of aanpassingen aan het systeem doorgevoerd worden.

Demo formulier

Dit demonstratie formulier is een voorbeeld van een supportformulier.
Stuurt u gerust een test-support ticket in.
Daarna kunt u inloggen op de beheer-omgeving en de inzendingen bekijken.
Loginnaam: Demo
Wachtwoord: demo123

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.