Sprintweb werkt intensief samen met de volgende organisaties:

Ontwikkelaars en (web)designers

Pix & Pages Webdesign en Fotografie heeft onlangs Sprintweb overgenomen na ongeveer een jaar een partner geweest te zijn. Ondanks de nieuwe eigenaar zal er verder niets veranderen aan de werkwijze van Sprintweb of Pix & Pages.

 

Betalingsprovider

Pay.nl biedt een koppeling voor CS-Cart, waarmee onder andere iDeal betalingen gedaan kunnen worden, maar ook bijvoorbeeld Creditcard, en Afterpay. Zie de website voor pakketten en prijzen per transactie. Ze hebben een gratis pakket en de goedkoopste iDeal transacties.

Sisow Payment Innovations biedt u met Sisow ePay online betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Credit Card, SofortBanking, MisterCash, en PayPal. Daarnaast verzorgen zij ook digitale acceptgiro met Sisow eBill. Bij Sisow betaalt u geen abonnementskosten, geen opstartkosten en er zijn geen afname verplichtingen.

Klantbeoordelingen en Keurmerken

Trusted Shops is het enige keurmerk met kopersbescherming. Naast keurmerk leveren zij ook Klantbeoordelingen, waarbij uw klanten uw webwinkel kunnen beoordelen. Dit werkt conversieverhogend en Google zal dit waarderen, omdat er niet gesjoemeld kan worden met deze beoordelingen. Het staat tenslotte een externe partij en niet op uw eigen website.

 

Certificeringen

McAfee Secure
McAfee Secure, ook wel bekend als HackerSafe zorgt ervoor dat uw website dagelijks getest wordt op belangrijke veiligheidsaspecten. Bij acceptatie mag een logo getoond worden, welke een hogere conversie-ratio oplevert, resultaten van tussen de 3% en 20% zijn haalbaar. Meer informatie


Ook samenwerken met Sprintweb? Neem dan snel contact met ons op.