Sprintweb werkt intensief samen met de volgende organisaties:

Ontwikkelaars en (web)designers

Pix & Pages Webdesign en Fotografie heeft onlangs Sprintweb overgenomen na ongeveer een jaar een partner geweest te zijn. Ondanks de nieuwe eigenaar zal er verder niets veranderen aan de werkwijze van Sprintweb of Pix & Pages.

Betalingsprovider

MultiSafePay is de goedkoopste aanbieder op dit moment. Geen maandelijkste kosten!

Pay.nl biedt een koppeling voor CS-Cart, waarmee onder andere iDeal betalingen gedaan kunnen worden, maar ook bijvoorbeeld Creditcard, en Afterpay. Zie de website voor pakketten en prijzen per transactie.

Sisow Payment Innovations biedt u met Sisow ePay online betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Credit Card, SofortBanking, MisterCash, en PayPal. Daarnaast verzorgen zij ook digitale acceptgiro met Sisow eBill. Bij Sisow betaalt u geen abonnementskosten, geen opstartkosten en er zijn geen afname verplichtingen.

Klantbeoordelingen en Keurmerken

Trusted Shops is het enige keurmerk met kopersbescherming. Naast keurmerk leveren zij ook Klantbeoordelingen, waarbij uw klanten uw webwinkel kunnen beoordelen. Dit werkt conversieverhogend en Google zal dit waarderen, omdat er niet gesjoemeld kan worden met deze beoordelingen. Het staat tenslotte een externe partij en niet op uw eigen website.

Overig

Normaal verlaat minstens 99% van de bezoekers de website zonder contact op te nemen. Het is niet inzichtelijk wie zij zijn. Met LeadInfo zie je welke bedrijven er op je website hebben gekeken en welke pagina's zij hebben bekeken. Super handig om vervolgens contact met ze op te nemen!


Ook samenwerken met Sprintweb? Neem dan snel contact met ons op.