Sprintweb adviseert niet alleen, maar voert ook uit. Dat blijkt uit het almaar groeiende dienstenpakket dat u bij ons kunt afnemen.

Hieronder een aantal van de mogelijkheden.

Online winkels en e-commerce platformenVerhoog uw omzet met onze geoptimaliseerde e-commerde oplossingen.

Sprintweb levert betaalbare maar professionele webwinkels, o.a. gebaseerd op het CS-Cart webshops e-Commerce platform. Complete oplossingen met een enorme hoeveelheid mogelijkheden om uw producten te marketen. Natuurlijk geheel geoptimaliseerd voor zoekmachine indexering en conversie verhoging.

Lees meer...

E-mail marketing

Sprintweb is bezig een een eigen e-mail-marketingplatform te ontwikkelen speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven die tot ongeveer 150.000 emails per maand versturen. Het is makkelijk te bedienen, heeft een lage instapprijs en werkt betrouwbaar.

Binnenkort meer over deze dienst.

Hosting

Al 15 jaar houdt sprintweb zich bezig met webhosting op allerlei niveaus. We werken samen met een gerenommeerde hostingpartner, maar hebben vaak ook een adviserende onafhankelijke rol bij de keuze van een nieuw hostingplatform.
Daarnaast hebben wij zelf ook meerdere hostingplatformen. Zo hebben wij een hostingdienst die geoptimaliseerd is voor CS-cart en een voor high-traffic community sites.

Lees meer...

Turn-key websitesCommunities helpen uw merk versterken.

U heeft tijdelijk een website nodig, bijvoorbeeld voor een marketingactie? Sprintweb levert snel en tegen een vriendelijke prijs compleet ingerichte websites, als u wilt zelfs compleet met content. Wij maken hiervoor vaak gebruik van gerenommeerde open source applicaties en Content Management Systemen om de kosten en de doorlooptijd laag te houden.

Communities

Een community platform installeren is redelijk eenvoudig. Het moeilijkste is echter de community draaiende te krijgen en ambassadeurs te vinden voor uw product, dienst of merk. Dat vereist ervaring, inzicht en vooral aandacht. Sprintweb heeft in de afgelopen jaren diverse succesvolle communities gelanceerd, in eigen beheer en voor klanten, en heeft dus expertise in al die drie punten in huis. Besteed het opzetten van uw community aan ons uit en het wordt gegarandeerd een succes!

Webformulieren: een krachtige marketing tool

Veel online marketingactiviteiten eindigen voor de consument bij het invullen van een webformulier. Sprintweb heeft daarom een dienst opgezet waarbij de formulieren en de resultaten voor u makkelijk beheersbaar zijn. Formulieren worden altijd op maat voor u gebouwd en volledig naar conversie geoptimaliseerd. De resultaten worden opgeslagen in ons webformulieren beheersysteem, waarin u de resultaten kunt bekijken, beheren en exporteren naar bijvoorbeeld Microsoft Excel bestanden.

Lees meer...

 

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.