McAfee SECURE is wereldwijd marktleider op het gebied van website beveiliging. Al meer dan 400.000 websites worden door McAfee SECURE beschermd, waarvan meer dan 80.000 websites het McAfee SECURE logo tonen.

Daarnaast is McAfee SECURE leverancier van de door Visa International en MasterCard verplicht gestelde PCI-certificatie. Deze certificatie is verplicht voor webwinkels.

Sprintweb is affiliate van McAfee SECURE en PCI

Voor McAfee SECURE is geen installatie van hard- of software nodig

Hoe werkt McAfee SECURE

-          Scannen van de complete IP-omgeving, ongeacht de complexiteit van  de infrastructuur.

-          Poorten. Per poort wordt de service bepaald en de gebruikte software bekeken. Voor de gebruikte software kunnen specifieke testen worden gelanceerd

-          Applicaties. In meer dan 80% van de gevallen misbruiken hackers de applicatielaag.

-          Signalering. Via email ontvangt u bericht om de gevonden beveiligingslekken in uw eigen dashboard-omgeving te bekijken.

-          Analyse en oplossingsrichting. In het dashboard worden de beveiligingslekken toegelicht en wordt een oplossingsrichting aangegeven.

-          Op basis van de scans wordt het McAfee SECURE logo getoond, inclusief datumstempel

Binnen 24 uur na activering staan de eerste resultaten in het dashboard

Het voordeel voor uw webshop

Laat uw gebruikers en kopers zien dat de door hun aan u toevertrouwde gegevens en/of transacties zo goed mogelijk wordt beschermd.

Het tonen van het McAfee SECURE logo levert een hogere conversie-ratio op, resultaten van tussen de 3% en 20% zijn haalbaar.

Meer vertrouwen = Meer verkopen/meer aanmeldingen!

McAfee SiteAdvisor

In combinatie met SiteAdvisor wordt het vertrouwen al gewonnen in de zoekresultaten van 30 zoekmachines, waaronder Google, MSN en Yahoo.

Voor meer informatie, ga naar sprintweb.hackersafe.eu of neem contact met ons op.