Sprintweb heeft een groot netwerk van consultants, interim-managers en projectmanagers met veel kennis en ervaring in alle facetten van ICT, marketing en e-Business. Hieronder ziet u een aantal disciplines waarvoor u Sprintweb kunt consulteren.

Ad-hoc consultancy

Dit zijn kortere opdrachten van één dag tot maximaal een maand. U kunt hierbij denken aan online strategie bepaling, trouble-shooting, second opinions, SEO scans, conversie scans, leveranciersselectie, etc.

Interim-management

De oprichter van Sprintweb, Eric Nijman, heeft meer dan 15 jaar managementervaring in de ICT en internetbranche en heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in e-Commerce management en Marketing management. Op zijn CV staan namen als Thomas Cook, Sanoma, Kuoni en Centric. Hij is beschikbaar voor interim-management opdrachten of voor opdrachten van een van de andere disciplines die op deze pagina beschreven worden.

Projectmanagement

Om een webproject tot een goed einde te brengen is de rol van een projectmanager een cruciale: hij is degene die de communicatie tussen techniek en marketing/management organiseert en optimaliseert en de verwachtingen managed. Sprintweb heeft hier een mooi track record opgebouwd van diverse grote en kleine webprojecten. Hierbij bewegen we ons het liefst op dat snijvlak en spelen we ook een inhoudelijke rol bij het bepalen van het project.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor consultancy op het gebied van S.E.O. (zoekmachine optimalisatie van uw website), usability en conversie optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Sprintweb houdt zich al sinds 1998 op internationaal niveau bezig met het optimaliseren van websites voor indexering in zoekmachines. Door de jaren heen is onze strategie en aanpak constant meeveranderd met de markt en de zoekmachine technologie. Hierdoor is een schat aan ervaring en know-how opgebouwd.
Sprintweb kan u dan ook al na een quickscan enkele tips geven waarmee uw site al beter gevonden wordt, of we kunnen een diepgaand optimalisatieplan schrijven. Een quickscan levert echter over het algemeen al genoeg verbeterpunten op om de eerste omzetstijging te realiseren.

Online marketing

Ook voor online marketing advies en productie kunt u bij ons terecht. Van SEA (Search Engine Advertising) optimalisatie tot Affiliate management en de creatie van zgn. virals en promotionele actie-websites. Wij hebben de ervaring in huis en de juiste partners klaarstaan.

Conversie optimalisatie en usability

Dat we dit onderwerp vaak in één moeite door noemen met zoekmachine optimalisatie is geen toeval. Onze visie is heel duidelijk dat met een optimalisatie van het rendement van een site vaak meer bereikt wordt dan zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Het verhogen van het percentage kopers op uw website (conversiepercentage) kan met vaak kleine aanpassingen en tips al gerealiseerd worden. Combineert u dat met zoekmachine optimalisatie dan versterkt u dat effect exponentieel, met flinke omzetstijgingen als gevolg. Wij hebben in het verleden al omzetstijgingen van 200% gerealiseerd.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.